TERMO PLAST FOCSANI

UŞI ŞI FERESTRE SALAMANDER

Importanta ferestrelor si usilor in arhitectura unei cladiri se realizeaza in special cand vine vorba de forma si culoarea acestora. Profilele PVC Salamander indeplinesc cerintele celor mai creative si exigente arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovari cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie. Prin formele si culorile aproape nelimitate va puteti pune in practica proiectele dumneavoastra.

Suntem siguri ca prin excelenta calitate a profilelor Salamander si prin asistenta tehnica oferita va putem convinge ca elementele de tamplarie proiectate de dumneavoastra vor aduce plusul dorit cladirilor, la interior si la exterior pentru mult timp si fara a genera problem tehnice.

Va punem la dispozitie la sediul nostru tot suportul de care dispunem cu informatii specific extrase din cataloagele tehnice, precum si o baza importanta de lucrari care certifica proprietatile si calitatile ferestrelor si usilor SALAMANDER.

Ferestrele modern in care calitatea profilelor se inbina cu feroneria de inalta clasa pot oferi mai mult decat o deschidere in zid pentru lumina si aer. Feroneria Siegenia utilizata pe profilele Salamander ofera flexibilitate aproape nelimitata asigurand deschidere si protectie in acelasi timp.

În fata multitudinii de criterii de indeplinit de catre o fereastra, feroneria Siegenia fabricate in Germania, impreuna cu profilele Salamander, alaturi de o executie si un montaj de exceptie, va va satisface pe fiecare.

SALAMANDER – detalii: 

*bluEvolution

* Streamline

* Streamline Alu

* Streamline Kbbeflecgel

* 3D

* 2D

* clim Aktive.