TERMO PLAST FOCSANI

UŞI ŞI FERESTRE REHAU

Exigentele arhitectilor si constructorilor referitoare la ferestre si usi sunt la fel de diverse ca si obiectivele constructiilor asupra carora efectueaza lucrari. Asadar sa construim dupa standardele germane REHAU. De aceea, REHAU ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre si usi standard pana la sistemul certificate pentru case pasive, tot mai des abordat si in tara noastra.

Usi intrare 2

REHAU (detalii sisteme de profile – www.rehau.ro) a elaborat game de produse adaptate tuturor cerintelor nationale si regionale .

Usa intrare 700px

Pentru a oferi o functionalitate complete si eficienta a ferestrelor si usilor realizate din profile REHAU, le echipam cu feronerie MACO (detalii – avantaje + brosura 1,2,4 – www.thermodesign.ro – feronerie) de provenienta austriaca.

Ferestrele si usile sunt unele dintre cele mai importante elemente ale unei locuinte si inseamna mai mult decat un mijloc de a primi lumina soarelui si aerul curat in casa dumneavoastra.Ele insufletesc fatadele si creeaza atmosfera la interior. De aceea trebuie sa ofere un design atragator, o functionalitate optima, confort la intretinere si un standard inalt al calitatii.

Geam profil 700px

Astfel, ferestrele si usile Termo Plast va ofera o serie de beneficii:

• Grad ridicat de protecţie termica – pot reduce consumul de energie al unui imobil cu pana la 35%.

• Grad ridicat de protectie fonica prin utilizarea optionala a unor sticle speciale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

• Protectie solara superioara prin utilizarea sticlei cu proprietati de control solar ce reduce aparitia efectului de seră.

Grad ridicat de siguranta datorita feroneriei cu inchidere pana la 8 puncte ,in functie de dimensiunile ferestrei.Acest lucru conduce si la o etanseizare superioara.