TERMO PLAST FOCSANI

UŞI DE INTRARE

O uşă rezidenţială reprezinta intrarea principală in fiecare casa si creaza prima impresie. Ea trebuie sa dovedeasca o rezistenta crescuta solicitarilor zilnice si să faca fata conditiilor mediului exterior.

Eleganta si fiabilitatea usilor de intrare este asociata cu o durata de viata deosebit de lunga cu o functionalitate silentioasa, cu stabilitate mecanica a culorilor,precum si cu proprietati exceptionale din punct de vedere al sigurantei.

Usi intrare 2

Utilizarea elementelor de sticla si paneluri decorative (www.drupanel.ro) nu schimba cu nimic stabilitatea si siguranta usilor atata timp cat acestea sunt confectionate corespunzator. In realizarea usilor de intrare, un element aparte il constituie panelurile ornamentale pline sau cu sticla decorative. Acestea dau o eleganţă deosebita usilor, putand fi comparate cu usile din lemn masiv.

Panelurile pentru usi sunt disponibile in culoarea alba, gri antracit si imitatie de lemn (mahon, nuc, stejar auriu, wenge). Panelurile sunt prevazute in toate cazurile cu sisteme de rigidizare din MDF si optional cu table de otel pentru o protectie de siguranta superioara.

Usile de intrare se pot executa intr-o mare varietate constructive: usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, in unul sau doua canate, cu prag de aluminiu sau toc continu, cu diferite modele din traverse, cu sticla clara, sablata sau placi sandwich.