TERMO PLAST FOCSANI

UŞI CULISANTE

Pentru cei care doresc mai multă funcţionalitate, durabilitate şi stil, TERMO PLAST va ofera o varietate de solutii pentru spatii generoase, produse ce inglobeaza ultimele tendinte si tehnologii din domeniul ferestrelor si usilor din PVC: usi culisante cu ridicare, usi culisante in plan paralel (oscilo-culisante) sau pliante (tip armonica).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Usile oscilo-culisante aduc incaperilor un plus de lumina şi de spatiu. Indiferent ca este vorba de un balcon mic sau de o terasa spatioasa, cu doar o miscare a mainii puteti deschide interiorul catre exterior, fara ca nimic care sa va incurce. Ca toate sistemele SALAMANDER pentru tamplarie termopan, usile oscilo-culisante sunt recunoscute pentru stabilitate si fiabilitate.

Echilibrul intre design si tehnica va asigura ca usile vor arata bine si se vor misca fin si usor pe termen lung. Acestea au sistem dublu de deschidere: deschidere culisanta prin care spatiul din interiorul camerei este protejat si deschidere rabatata ce ofera posibilitatea de a aerisi incaperea, fara a crea curenti de aer. Acest sistem asigura o etansare foarte buna. Acesta permite deschideri de pana la 1,5 m /canat si inaltimi de maxim 2,3m. De asemenea, asigura o izolare termica si fonica superioara prin utilizarea unui geam cu 3 foi de sticla.