TERMO PLAST FOCSANI

RULOURI ŞI OBLOANE

RULOURI EXTERIOARE (Termo Storuri)

Rulourile pentru ferestre ofera o eleganta aparte unei cladiri. In acelasi timp ele sunt si eficiente deoarece putem controla mai usor temperature din casa.

Rulouri fereastra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu circa 10% iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de are conditionat sa devina inutil.Bineinteles, toate acestea depend si de o termoizolare corespunzatoare a cladirii.

Rulouri exterioare 150px

Rulourile exterioare din aluminiu au lamele umplute cu spuma poliuretanica ceea ce determina o serie de beneficii:

• Umbra si racoare in mod natural

• Economie de energie

• Izolare fonica superioara

• Intimitate a spatiului privat

Fereastra alba cu rulou 750px

Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel si protectia antiefractie. Rulourile pot fi actionate manual, cu manivela sau electric cu telecomanda.

De asemenea pot fi prevazute cu plase antiinsecte. Rulourile se executa intr-o gama diversificata de culori pentru a se armoniza cat mai elegant cu tamplaria si fatada cladirii.

Lateral section 100px

OBLOANE

Obloanele sunt elemente arhitecturale cu o mare valoare estetica ce confera dinamism si prestigiu fatadei locuintei. Indiferent de tipologia aleasa (lamele fixe, lamele variabile, lambriu sau panel), obloanele TERMO PLAST au maxima rezistenta, gratie profilelor din aluminiu, feroneriei si accesoriilor de foarte buna calitate.

Oblon aluminiu 150px

Concepute in principal ca elemente de umbrire, ele au astazi un rol estetic esential pentru cei care dorescsa construiasca sau sa renoveze o casa.