TERMO PLAST FOCSANI

ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

SISTEME ELECTRICE DE ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

Sistemul de incalzire in pardoseala este un sistem relativ nou aparut in Romania. În comparative cu alte sisteme clasice de incalzire (sobe, centrale, godine etc), sistemele electrice de incalzire prin pardoseala reprezinta cea mai fiabila si eficienta metoda de incalzire a unei locuinte. Termo Plast va pune la dispozitie un sistem de incalzire eficient,economic si usor de instalat.

Produsele Raychem (www.raychem.com) sunt disponibile in dimensiuni si puteri de iesire diferite, pentru a putea fi adaptate incaperilor dumneavoastra.

Avantajele acestor sisteme:

• Distribuire uniforma a caldurii;

• Costuri de intretinere reduse;

• Confort termic deosebit;

• Reducerea costurilor la caldura

• Se pot instala sub majoritatea pardoselilor.

Cum functioneaza sistemul Raychem?

După ce senzorul ambiental sesizeaza o temperatură sub valoarea setata, termostatul porneste sistemul de incalzire electrica in pardoseala. Radiatia de caldura de la un sistem Raychem asigura variatii mici de temperatură (20-25 grade C).

Cablurile cu autoreglare îşi reduc automat capacitatea de incalzire in momentul in care detecteaza o alta sursa de caldura.

Instalare rapida:

-nu trebuiesc conexiuni la fata locului;

-presurile si cablurile cu putere electrica active constanta sunt pre-terminate si testate in fabrica;

-cablurile cu conductor dual au doar o conexiune de alimentare;

– cablurile cu autoreglare pot fi taiate la lungime si direct conectate.

Sistemele comercializate de Termo Plast aproape ca nu necesita intretinere, intrucat nu exista componente in miscare. Toate sistemele Raychem de incalzire prin pardoseala sunt livrate cu o garantie de 12 ani cu posibilitatea extinderii chiar pana la 20 de ani in cazul in care sistemul a fost instalat de un instalator Certified Pro.