TERMO PLAST FOCSANI

ACCESORII FERESTRE

TERMO PLAST

vă pune la dispoziţie o gamă largă de accesorii pentru uşile si ferestrele din PVC pe care le comercializează.

GLAFURI DE INTERIOR DIN PVC

Se pot executa la latimi intre 100 mm si 400 mm si sunt prevazute cu capace laterale pentru un aspect deosebit. Sunt robuste, se intretin usor, au o durabilitate crescuta si se pot executa intr-o gama variata de culori pentru a se armoniza pe deplin cu fereastra.

Pervaz 150px

Sectiuni pervaze 150px

GLAFURI DE EXTERIOR DIN ALUMINIU

Daca glafurile de interior au mai mult un rol ornamental, cele din exterior trebuie sa impiedice infiltrarea apei intre fereastra si zidarie, ceea ce ar duce la deteriorarea acestuia. De aceea ele se executa din aluminiu in diverse culori si intr-o varietate de dimensiuni de la 100 mm pana la 300 mm. Ele sunt rezistente la intemperii, usor de montat si de intretinut.

Glafurile si pervazele intregesc ansamblu de tamplarie si pe langa impactul estetic, functionalitatea si montarea corecta sunt deosebit de importante. Pentru ferestrele Termo Plast puteti folosi glafuri si pervaze din materiale variate, insa trebuie sa se tina cont de instructiunile de montaj pentru a nu afecta coeficientul de transfer termic si pentru asigurarea scurgerii corecte a apei.

PLASE ANTIINSECTE

Un accesoriu foarte important si aproape nelipsit de pe orice fereastra datorita scopului extreme de protectie pe care il au, il reprezinta plasa contra insectelor. Aceasta se executa in 2 variante: pe balamale, cu cadru fix si tip rulou, prin strangerea sitei intr-o caseta. Se pot executa intr-o varietate mare de culori pentru o armonizare cat mai elegantă cu tamplaria: alb, maro deschis sau inchis, imitatie de lemn – stejar auriu, nuc, mahon.

Plasa usa 500px

JALUZELE VERTICALE

Jaluzelele verticale din material textile se utilizeaza tot mai mult pentru a inlocui clasicele perdele, mai ales in spatiile comerciale, institutii si cladiri de birouri, dar si in cadrul locuintelor.

Acestea pot filtra lumina partial sau total, in functie de materialul folosit. Ele pot fi comandate intr-o gama variata de modele si culori. Nepretentioase si usor de intretinut, se pot adapta cu usurinta oricarui decor datorita numeroaselor sisteme de manevrare.

Jaluzele si profile 750px

ROLETE TEXTILE

Roletele textile sunt definitia elegantei unei incaperi.Fie ca este vorba de locuinta proprie sau de birou acestea dau personalitate oricarui interior. Pe langa eleganţă si stil, roletele ofera protectie solara partial sau totala. Roletele sunt actionate cu snur cu bile si au adaptat un sistem de frecare care face posibila oprirea roletei in orice pozitie, ceea ce permite reglarea luminii din incapere. Ele pot fi simple, montate pe fereastra sau pe perete, sau cu caseta si glisiere, pentru eleganţă sporită.